Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Onze ouderwetse Amerikaanse Schoolbus

Geplaatst op

Amerikaanse schoolbus huren?

In ons wagenpark hebben wij een echte Amerikaanse schoolbus!

Waarom noemt men het eigenlijk een Amerikaanse schoolbus?

De heeft zo zijn naam omdat in Amerika leerlingen hierin worden vervoerd naar school. De bus rijdt in het algemeen volgens een vast traject met een aantal vaste haltes. In de ochtend heen en aan het eind van de middag terug.

Leuke feitjes

De oorspronkelijk chromaatgele Amerikaanse School Bus is doorgaans uitgerust met speciale veiligheidsapparatuur en verkeerssignalen. De Amerikaanse verkeerswetgeving schrijft voor dat al het andere verkeer tot stilstand moet komen als een schoolbus met rode knipperlichten en door het uitklappen van een stopbord aangeeft te stoppen om schoolkinderen in of uit te laten stappen.

Wist je dat: De speciale kleur geel van de Noord-Amerikaanse schoolbussen staat, vooral in de VS en Canada, bekend als schoolbusgeel.

Een rit met onze Amerikaanse schoolbus is een onvergetelijke ervaring! Bekijk hier meer informatie over deze Amerikaanse schoolbus.

South west tours, bijzonder goed

  • Moderne touringcars
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd op tijd
  • Veiligheid staat voorop
  • Geen chauffeurs, maar gastheren
  • Totaal verzorgd van A tot Z
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2