Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

10 must-see plekken kerstshoppen in Londen

Geplaatst op

De wereldstad Londen is het bezichtigen waard, maar in de maanden november en december ervaar je past echt wat Londen te bieden heeft. Het centrum wordt omgedoopt tot een kerstfestijn. Winkels die zich volledig omtoveren tot kerststallen, verschillende kerstkoortjes die u tegemoet zingen en natuurlijk de geweldige kerst UITVERKOOP!

Maar naast deze kerstactiviteiten zijn er nog veel meer leuke en niet te missen plekken:

  1. Het bekendste warenhuis van Londen is Harrods. Een walhalla voor de shoppers tijden een trip aan Londen. Tijdens de kerst is het hele warenhuis omgetoverd in kerstsfeer, behalve voor inkopen voor de sfeer alleen al het bezoeken waard.
  2. Op Leicester Square vinden verschillende kerstfestiviteiten plaats. Daarbij kunt u de verschillende marktkraampjes bekijken en luisteren naar verschillende koortjes.
  3. In december liggen in Londen op diverse plaatsen buitenijsbanen. U kunt hier heerlijk een paar rondjes schaatsen. De ijsbanen zijn onder andere te zien bij de Tower of Londen of Greenwich Ice Rink
  4. Het eerst wat opvalt als je richting het centrum van Londen gaat is wel de London Eye! Het supergrote reuzenrad geeft u een geweldig uitzicht over Londen. U kunt hier de echte “hoogtepunten” van Londen zien.
  5. De mooiste en grootste speelgoedwinkel van Europa, Hamley’s. Als u hier binnenloopt waant u zich weer een klein kind. Speelgoed in alle soorten en maten, voor peuters en (volwassen) kinderen. Volledig omgedoopt tot een kerstwinkel
  6. Waar kun je beter heen voor kerst artikelen dan The Christmas Shop. De naam zegt alles. Als u hier niet het kerstartikel vindt, dan vindt u het nergens. Vlak bij de Tower Bridge pakt The Christmas Shop juist tijdens de kerstperiode groots uit!
  7. Ontdek een wijk die nog niet op iedere toeristische route ligt, Seven Dails in West End. Het lijkt bijna op een drop in de grote stad Londen. Bestempeld als dé nieuwste trendy shoppingwijk van Londen.
  8. Bent u op zoek naar unieke zoetigheden dan moet u zeker langs Cyber Candy. Het snoepwinkeltje staat al geruime tijd wereldwijd op de kaart met haar curieuze snoepjes als chocolade bedekte reuzenmieren of lolly’s met wormen erin.
  9. Wilt u ook proeven wat de topchefs aan producten kopen? Bezoek dan Borough Market. Hier kopen de topchefs hun producten en u kun bij de demostration kitchen enkele gerechtjes ook proeven. Een aanrader voor de culinaire liefhebber.
  10. Naast het mooie uitzicht welke je via de London Eye kunt krijgen is er ook nog een gratis mogelijkheid om dit te doen. In Sky Garden kun je vanaf de 35ste etage  (in de volksmond de Walkie-Talkie genoemd) geweldig over Londen heen kijken.

Ga mee kerstshoppen in londen voor slechts € 39,.50 p.p.

Wist je dat South West Tours op diverse data in november, december en januari naar Londen gaat? Een complete dag kerstshoppen in Londen voor slechts € 39.50 p.p. Wil je met ons mee naar Londen? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

Toptips Kerstshoppen Londen - Harrods
Kerstshoppen in Londen kerstboom
Toptips Kerstshoppen Londen - London Eye
Kerstshoppen in Londen cadeau's
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2