Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Over ons

Een touringcar huren? Dan gaat u wat bijzonders doen. Een leuk dagje uit, een mooie stedentrip maken, met zakelijke relaties op stap….. Om ook de reis naar uw bestemming toe al bijzonder te laten zijn kiest u voor South West Tours.

Daarom kiest u voor ons

Touringcarbedrijf South West Tours werkt dagelijks met een groot team enthousiaste medewerkers om van uw busreis een succes te maken! Als Keurmerk Touringcarbedrijf hechten wij veel waarde aan veiligheid en dit is terug te zien in ons moderne, luxe vloot touringcars en goed opgeleide chauffeurs. Zij zijn niet alleen uw chauffeur maar tevens gastheer en bieden u een service van A tot Z.

South WEst Tours: Bijzonder Goed

Vaak vraagt men aan het eind van een reis “en hoe was het?” Een veelvoorkomend antwoord is vaak “het was gewoon goed”. Maar dat is voor het team van South West Tours niet voldoende. Wij gaan namelijk niet voor gewoon goed, maar voor bijzonder goed. We willen dat u terug kunt kijken op een bijzonder goede reis!

South West Tours academy

Wilt u zelf chauffeur (Code 95) worden of een nascholing volgen? South West Tours leidt ook chauffeurs op via haar eigen academy. Bent u al chauffeur en wilt u deel uitmaken van ons fantastische team? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

South west tours, bijzonder goed

  • Moderne touringcars
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd op tijd
  • Veiligheid staat voorop
  • Geen chauffeurs, maar gastheren
  • Totaal verzorgd van A tot Z

Vacatures

Solliciteer nu!

Alle reviews

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2