Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

SWT Academy

Opleiding buschauffeur, een prachtig en afwisselend vak!

Bij South West Tours kunt u de opleiding buschauffeur volgen en snel uw rijbewijs D behalen. Ook voor nascholing of het behalen van uw Code 95 kunt u bij ons terecht.

NIEUW! Dagcursus E achter D. Haal in één dag je aanhanger rijbewijs voor de bus! Je begint vroeg en gaat een hele ochtend of middag lessen met een instructeur. Na het lessen zul je aanééngesloten je rijexamen hebben bij de desbetreffende CBR locatie.

Buschauffeur zijn is iedere dag wat anders; andere passagiers, andere bestemmingen, je weet nooit wat je weer tegen gaat komen op je werkdag. De echte touringcar- of buschauffeur vindt dit prachtig. Hij is dagen voor zijn reis al bezig met het uitzetten van de te rijden routes, het plannen van de tussenstops en de te bezoeken bestemmingen worden door hem in kaart gebracht. Waar kan ik de touringcar parkeren, wat kan ik vertellen onderweg, wat voor extra’s kan ik mijn passagiers meegeven?

Net als wij ook enthousiast om touringcar- of buschauffeur te worden? Kijk snel verder wat de South West Tours Academy voor je kan betekenen. We bieden diverse opleidingen aan om touringcarchauffeur te worden en te blijven.

South west tours, bijzonder goed

  • Moderne touringcars
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd op tijd
  • Veiligheid staat voorop
  • Geen chauffeurs, maar gastheren
  • Totaal verzorgd van A tot Z

Vacatures

Solliciteer nu!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2