Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Disclaimer

Robbert Zwiep (Kamer van Koophandel: 08219188), hierna te noemen South West Tours, verleent u (“de website bezoeker) hierbij toegang tot www.swtours.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

South West Tours behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan de website bezoeker mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van South West Tours.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

South West Tours spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden teksten en afbeeldingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze teksten en afbeeldingen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van South West Tours. Alle teksten op de Website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan South West Tours nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de op de Website opgenomen teksten en afbeeldingen liggen bij South West Tours.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van South West Tours, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

OVERIG

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

South west tours, bijzonder goed

  • Moderne touringcars
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd op tijd
  • Veiligheid staat voorop
  • Geen chauffeurs, maar gastheren
  • Totaal verzorgd van A tot Z
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2