Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Onze chauffeurs

Een chauffeur bij Keurmerk Touringcarbedrijf South West Tours is in de eerste plaats gastheer of gastvrouw! Immers, u bent tijdens uw reis te gast in onze touringcar! Hoe merkt u dit in de praktijk? Heel simpel; u heeft niet een chauffeur die u gewoon van A naar B brengt maar een vakman, een duizendpoot die u tijdens de hele reis begeleidt!

Vakmanschap

Touringcarchauffeur is een vak. En aan dat vakmanschap geven we met veel plezier veel aandacht vanuit onze organisatie. Touringcarchauffeurs die bij South West Tours rijden worden doorlopend geschoold aan onze eigen South West Tours Academy. Ons eigen opleidingsinstituut waar we continu met elkaar werken aan kwaliteit, veiligheid en gastheerschap. Zodat u onderweg nog meer kunt genieten van uw touringcarreis! En uiteraard hebben alle chauffeurs de wettelijke opleidingen en bijscholingen genoten.

Passie

Onze chaffeursU zult het snel merken in onze touringcars; achter het stuur zit een chauffeur met passie. Iemand die het mooi vindt om uw reis helemaal top te laten verlopen. Op tijd worden restaurants gebeld, bij het inchecken in het hotel is uw chauffeur behulpzaam en steeds zult u merken dat u met een enthousiaste chauffeur op weg bent. Maar die passie hebben we in het hele bedrijf. Ook op kantoor staan we u graag te woord en  in de garage werken we met passie aan schone en veilige voertuigen.

Enthousiast geworden en wilt u ook volledig verzorgd en ontzorgt op reis met een gastheer van South West Tours? Bekijk dan snel ons uitgebreide reisaanbod!

South west tours, bijzonder goed

  • Moderne touringcars
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd op tijd
  • Veiligheid staat voorop
  • Geen chauffeurs, maar gastheren
  • Totaal verzorgd van A tot Z

Bekijk onze luxe floot

Onze luxe floot

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2