Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Ga jij mee kerstshoppen in Londen? Bekijk hier de mogelijkheden tijdens de boottocht

Geplaatst op

Ga jij mee met South West Tours om te kerstshoppen in de prachtige stad Londen? Gezellig! Onderweg zul je ook een stukje varen op de veerpont! De overtocht duurt ongeveer een uur en een kwartier. Om je niet te vervelen hebben wij een aantal weetjes en tips voor je opgezocht:

> Op de boot kun je al shoppen! En het is ook nog eens 40% goedkoper! Kijk vast in deze folder voor de laatste acties en aanbiedingen.
Voor kinderen van 5-11 jaar zijn er genoeg activiteiten te doen! Denk aan knutselen, schminken, puzzelen en diverse spelletjes.
>  Zijn je kinderen ouder? Geen probleem, er is op de (nieuwere) schepen wifi aan boord, voor £3 hebben je kinderen 90 minuten toegang tot de wifi, zodat ze hun smartphone of tablet zorgeloos kunnen blijven gebruiken. Uiteraard kun je zelf ook gebruik maken van die wifi.
>
 Honger of dorst? Geen zorgen, je kunt lunchen, een kopje koffie drinken of zelfs uitgebreid dineren op de boot.

Wij hebben er zin in! Ga jij ook met ons mee?

Ga mee kerstshoppen in londen voor slechts € 39,.50 p.p.

Wist je dat South West Tours op diverse data in november, december en januari naar Londen gaat? Een complete dag kerstshoppen in Londen voor slechts € 39.50 p.p. Wil je met ons mee naar Londen? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2