Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Tweede kerstdag: Boxing Day in Londen!

Geplaatst op

Boxing day?

Je zou zeggen dat het een nationale dag van de vechtsport zou zijn als je het zo hoort, maar dat is het niet! Met boxing bedoelen ze dozen inpakken! Want winkeliers gooien torenhoge kortingen op hun producten. Boxing day is een traditie in Engeland, men viert namelijk geen 2e kerstdag, maar in plaats daarvan Boxing Day! Omdat niet iedereen Boxing Day kent, hebben wij voor jou een aantal tips verzameld!

Tip 1: Wees op tijd!
De populaire spullen zullen in no-time zijn uitverkocht. Gelukkig ben je ruim op tijd in Londen, zodat je die aanbieding niet mist!

Tip 2: Bepaal van tevoren wat je wilt kopen
Het zal superdruk zijn en de voorraden zijn uiteraard beperkt in de winkels. Zorg daarom van tevoren dat je een lijst hebt met spullen die jij wilt kopen en maak misschien vast een looproute! Hieronder een aantal locaties voor een paar artikelen

Kleding, schoenen en accessoires
Voor deze artikelen kun je tijdens Boxing Day in Oxford Street en Regent Street terecht. Let wel op, het zal er gigantisch druk zijn! De winkels zijn al open vanaf 9:00 uur. In Regent Street zijn alle merkwinkels te vinden. De beste winkels in Regent Street kun je vinden tussen de metro stations Oxford Circus en Picadilly Circus. Ook in Westfield kun je terecht voor kleding van bijvoorbeeld Sissy en Abercrombie & Fitch.

Elektronica
Op de Tottenham Court Road vind je allerlei elektronica tegen lage prijzen. Vanaf de kruising met Oxford Street vind je veel winkels met elektronica producten

Boeken
Wil je nieuw leesvoer kopen, dan moet je zijn in de Picadilly winkelstraat of in de boekwinkel Foyles. Deze boekwinkel is te vinden in Westfield en vlakbij het metrostation Tottingham Court Road (Charing Cross Road).

Ga mee kerstshoppen op 2e kerstdag met south west tours voor maar 39,50 pp!

Ga jij naar Londen met kerst? We hopen dat je dan wat hebt aan deze tips. Mocht je nog geen reis hebben geboekt, South West Tours gaat op Tweede Kerstdag ook met een bus naar Londen. En dat voor maar €39,50! Wees er wel snel bij, want vol = vol!
Klik hier om te boeken >>>

 

 

Kerstshoppen in Londen South West Tours
Kerstshoppen in Londen kerstboom
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2