Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Nieuwe bussen voor South West Tours

Geplaatst op

Vrijdag 7 april mochten wij onze nieuwste aanwinsten ontvangen!

Namelijk twee gloednieuwe Vanhool EX touringcars in Comfort edition uitvoering. De touringcar is gespoten in onze herkenbare huiskleuren: zwart met een prachtig rood dak en opvallende rode spiegels. Ook zitten er glimmende Alcoa velgen onder net als bij al onze andere touringcars. De touringcar is voorzien van achteruitrijcamera en achteruitrijverlichting. De touringcar heeft 67 comfort class zitplaatsen met luxe rode bekleding met zwart leer. Ook heeft de touringcar geblindeerde ramen, vga en mp3 poort, Airco, led interieurverlichting, 2x 19 inch tv beeldschermen, een toilet, gordijnen en een kleine keuken. Individuele speaker bediening. Er is ook een microfoon aansluiting bij de voorste twee zitplaatsen En de touringcar heeft ook een voetensteun voor bijrijders.

Deze bus huren?

Deze of een andere bus van South West Tours huren? South West Tours biedt behalve deze Vanhool EX touringcars in Comfort edition vele andere opties tot busvervoer. Van 20 tot zelfs 145 personen, u kunt alles huren van minibussen tot dubbeldekkers. Wij bieden busvervoer aan vanuit heel Nederland met als grootste regio Oost-Nederland.

Vraag nu een offerte aan

 

South west tours, bijzonder goed

  • Moderne touringcars
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd op tijd
  • Veiligheid staat voorop
  • Geen chauffeurs, maar gastheren
  • Totaal verzorgd van A tot Z
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2