Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Ga mee!: Luxe 4-daagse touringcarreis André Rieu in Salzburg

Geplaatst op

Luxe 4-daagse touringcarreis André Rieu in Salzburg

Het Oostenrijkse Salzburg is befaamd om zijn prachtige klassiek-historische gebouwen. En de stad staat daarnaast bekend als geboortestad van één van de beroemdste componisten ter wereld: Wolfgang Amadeus Mozart. Wat is er fraaier dan André Rieu en zijn muzikale gezelschap te zien en horen spelen in het klassieke Salzburg? Als u van André’s muziek en concerten houdt én van cultuur snuiven in een prachtige historische stad, biedt deze eenmalige reis u een perfecte combinatie aan!

Klik hier voor meer informatie.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2