Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen
Wilt u een bus huren bel (0529) 434 444 Prijs aanvragen

Volop chauffeurs nodig

Geplaatst op

Aan de South West Tours Academy wordt op dit moment hard gewerkt om weer veel nieuwe chauffeurs klaar te stomen voor een baan als touringcarchauffeur. Dagelijks is onze lesbus onderweg en dankzij de gedrevenheid van de kandidaten worden er mooie stappen gezet. De opleiding bestaat uit een 3-tal theorievakken en 3 praktijkexamens. Hoewel dit laatste natuurlijk het leukst is -rijden met de bus- is de theorie ook van groot belang om straks je werk goed uit te kunnen voeren. De kandidaten zijn geselecteerd om straks het afwisselde werk van touringcarchauffeur aan te kunnen. Flexibiliteit is daarbij een grote voorwaarde. Immers de bussen gaan pas rijden wanneer de klanten op pad willen. En dan moeten we aan de bak. Vaak is dit op momenten dat andere vrij zijn en dat dien je als aspirant chauffeur wel goed te realiseren.

Ook touringcarchauffeur worden? Graag kijken we geheel vrijblijvend met je of dit vak wat voor je is en op welke manier je het rijbewijs zou kunnen behalen. Neem vandaag nog contact met ons op via 0529-434444 of info@swtours.nl

South west tours, bijzonder goed

  • Moderne touringcars
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd op tijd
  • Veiligheid staat voorop
  • Geen chauffeurs, maar gastheren
  • Totaal verzorgd van A tot Z
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2